Produkty pro doxycyklin pro infekci dutin (2)

Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

{"BACKENZYME":{"Glukóza Oxidáza":"","Amylázy":"EC 3.2.1.1","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Transglutamináza":"","Proteáza":"EC 3.4.21.112","Celulázy":"EC 3.2.1.4","Lipoxygenáza":""},"MILCHENZYME":{"Laktáza":"EC 3.2.1.23","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Chymosin":"EC 3.4.23.4","Pepsin":"EC 3.4.23.1"}}
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.